ANAF vinde la preţuri infime avioanele omului de afaceri Ovidiu Tender

Postat la 13 februarie 2023 169 afişări

ANAF vinde la preţuri infime avioanele omului de afaceri Ovidiu Tender

ANAF scoate la vânzare şapte avioane de pasageri din flota lui Ovidiu Tender. Acestea au aparţinut companiei Tender SA. Licitaţia va avea loc pe 23 februarie, la ora 14.00, în Bucureşti.

Cinci avioane sunt scoase la licitaţie cu preţuri de 4.000 de euro, în condiţiile în care starea lor de degradare este avansată.

Un singur model ceva mai bine păstrat este scos la vânzare cu o sumă mai consistentă. Toate aeronavele au fost confiscate de Fisc de la omul de afaceri Ovidiu Tender care a fost eliberat condiţionat după 4 ani de închisoare.

Aeronavele, modele McDonnel Douglas, aparţin, potrivit datelor ANAF, companiei Tender SA, care le-a preluat în urmă cu circa 15 ani, când a cumpărat o flotă de 8 aeronave cu 45 de milioane de dolari, scrie mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
avioane,
om de afaceri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.