ANAF va include o Direcţie de Integritate, un serviciu de tip "doi şi-un sfert"

Postat la 04 iulie 2012 20 afişări

Guvernul a decis crearea unui serviciu de tip "doi şi-un sfert" în cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), structura astfel stabilită având ca scop evitarea fraudării sistemului fiscal de către angajaţi, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Executivului, Andrei Zaharescu.

"Prin acest act normativ se propune înfiinţarea în cadrul ANAF a Direcţiei Generale de Integritate. Această structură va avea atribuţii pentru crearea unor mecanisme specifice de luptă împotriva fraudării sistemului fiscal", a spus purtătorul de cuvânt al Guvernului. El a mai afirmat că înfiinţarea noii structuri nu va afecta bugetul instituţiei şi nu prevede angajări suplimentare de personal.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
directie,
integritate,
frauda
/actualitate/anaf-va-include-o-directie-de-integritate-un-serviciu-de-tip-doi-si-un-sfert-9813831
9813831
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.