Amgen România are un nou director interimar

Autor: Georgiana Călin Postat la 17 iulie 2017 160 afişări

Sorin Popescu a fost numit director general interimar al Amgen România, ocupând în continuare şi poziţia sa curentă, de director general Amgen Israel.

Amgen România are un nou director interimar

„Mă bucur să revin în România. În ultimii patru ani, deşi am coordonat activitatea echipei Amgen din Israel, am rămas conectat la mediul de afaceri local. Sunt conştient de nevoile sistemului de sănătate din România, de provocările cărora trebuie să le facem faţă în condiţiile desfăşurării activităţii într-un sistem în care reglementările legislative sunt în continuă schimbare. Voi continua din noua mea poziţie planurile pe termen mediu şi lung ale companiei Amgen în România. Îmi propun să continui dialogul şi colaborarea cu autorităţile, astfel încât să găsim împreună acele soluţii prin care medicamentele inovatoare pot ajunge mai repede la pacienţii români. Accesul pacienţilor români la tratamente inovatoare este întârziat în unele cazuri cu 7-8 ani, timp în care aceste tratamente sunt deja folosite în alte ţări europene. Sunt convins că expertiza şi cunoştinţele pe care le-am dobândit până acum pe alte pieţe din Europa îmi vor fi de ajutor în această nouă provocare, la fel ca şi membrii echipei mele, unii dintre ei colegi cu care am lucrat acum patru ani şi alături de care sunt încântat să lucrez din nou.”, a declarat Sorin Popescu, noul director general interimar al companiei Amgen România.

Cu o experienţă îndelungată în industria farmaceutică, atât în România, cât şi pe alte pieţe din Europa, Sorin Popescu a ocupat poziţia de Corporate Affairs Senior Manager Amgen România, între anii 2010 – 2013. În 2013, a fost numit Sales and Marketing Effectiveness Director pentru Europa Centrală şi de Est şi în 2014, Sales and Marketing Effectiveness Director Europa de Nord - Est. Începând cu luna mai 2016, Sorin Popescu este Director General Amgen Israel.

Gábor Sztaniszláv va avea o nouă pozitie în cadrul companiei, fiind numit Business Performance Director Europe, poziţie pe care o va ocupa efectiv începând cu 1 iulie 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.