Americanii au găsit soluţia împotriva îmbătrânirii. Ce include programul de nutriţie „Project Blueprint”

Postat la 03 aprilie 2024 41 afişări

Americanii au găsit soluţia împotriva îmbătrânirii. Ce include programul de nutriţie „Project Blueprint”

Uitaţi de „fântâna tinereţii”. Soluţia împotriva îmbătrânirii există. Americanii o prezintă. Este vorba de un program strict de nutriţie numit „Project Blueprint”, care include o dietă specială şi peste 100 de suplimente zilnice. Iniţiativa îi aparţine unui antreprenor milionar în tehnologie, Bryan Johnson, scrie NDTV.

Programul de nutriţie a fost construit pe mai mult de 1.000 de studii clinice şi costă mai puţin decât mâncarea fast-food. Mai exact, 343 de dolari pentru 30 de zile. Ce conţine pachetul? Un amestec de băuturi, proteine, 8 pastile, ulei de şarpe şi 67 de terapii puternice. „Este al doilea ca eficienţă după laptele matern”, spune Johnson într-o postare pe X.

Bryan Johnson recomandă să înlocuim 400 de calorii din dieta curentă cu programul Blueprint, care nu este menit să înlocuiască complet mesele, ci să suplimenteze deficienţele. Proiectul nu se rezumă doar la pachetul de nutriţie, pentru că mai include şi monitorizări medicale, terapii şi exerciţii fizice. Fostul director executiv din Silicon Valley este cunoscut pentru obsesia pentru tratamentele anti-îmbătrânire şi spune că a întinerit 5 ani cu ajutorul tratamentului.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
americani,
gasire,
imbatranire,
nutritie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.