American Idol - Cine refuza 130 de milioane de dolari - VIDEO

Autor: Ana Raduta Postat la 24 ianuarie 2011 29 afişări

Simon Cowell, fostul jurat al competitiei-fenomen ”American Idol”, a primit o oferta incredibila pentru a nu parasi emisiunea - 130 de milioane de dolari. Afla de ce a spus pas.

A renuntat la emisiunea care i-a adus o notorietate uriasa, la colaborarea cu unul dintre cei mai importanti oameni din industria media mondiala, la cativa prieteni si la fabuloasa suma de 130 de milioane de dolari pe care magnatul media Rupert Murdoch i-a oferit-o pentru a nu parasi emisiunea. Pare de necrezut, insa Simon Cowell, fostul jurat de la "American Idol", a decis sa lase cei noua ani in care a stat in spatele acestei competitii in urma pentru un nou proiect.

Formatul similar celui de la "American Idol" al competitiei muzicale denumita "The X Factor", existenta in Regatul Unit inca din 2004, ar urma sa treaca acum Oceanul. Surse din apropierea lui Cowell spun ca luarea acestei decizii a fost extrem de complicata, mai ales ca riscul asumat este foarte mare. Cel mai greu a cantarit dorinta de a fi propriul sef, precum si intentia de a se razbuna pe fostul sau prieten si cel care a creat "American Idol", anume Simon Fuller. Acesta l-a dat in judecata pe Cowell, atunci cand a aflat ca vrea sa dezvolte un proiect identic cu "American Idol".

Noua emisiune X Factor, in varianta americana, va debuta la sfarsitul acestui an, iar rolul lui Cowell va fi de producator executiv si jurat. Nu se stie cati bani ii va aduce "The X Factor" britanicului, insa este clar ca emisiunea va trebui sa aiba un mare succes pentru a se apropia macar de cat castiga la "American Idol". Numai ultimul sezon al competitiei i-a adus lui Cowell 33 de milioane de dolari in cont.

Noul sezon al emisiunii aduce, in premiera, doi jurati celebri - Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, si Jennifer Lovez. Senzatia competitiei pare sa fie tanarul Jacee Badeux, in varssta de 15 ani, care a uimit juriul atunci cand a interpretat melodia "(Sittin' On) The Dock of The Bay". El ar putea fi urmatorul American Idol.

Copilul care i-a impresionat pe juratii de la American Idol

CONTINUAREA GALERIEI VIDEO in PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/actualitate/american-idol-cine-refuza-130-de-milioane-de-dolari-video-7915256
7915256
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.