Amenzi după protestele din Bucureşti. Şase dintre manifestanţii veniţi sâmbătă seară în Piaţa Victoriei, duşi de jandarmi la Poliţie şi amendaţi

Autor: Mihaela Gidei Postat la 13 mai 2018 114 afişări

Jandarmii au condus la secţia de poliţie şase dintre protestatarii veniţi sâmbătă seara în Piaţa Victoriei, ulterior aceştia fiind amendaţi cu suma totală de 9.100 de lei.

Reprezentanţii Jandarmeriei Capitalei au anunţat că în timpul protestului din Piaţa Victoriei, şase persoane au fost conduse la secţia de poliţie, pentru audieri, ulterior fiind amendate cu o sumă totală de 9.100 de lei.

Amenzile au fost date pentru injurii, tulburarea ordinii publice, împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile şi refuzul de a părăsi manifestaţia la solicitarea forţelor de ordine.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JANDARMERIE,
PROTEST,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.