Ameninţare fără precedent făcută de un miliardar către compania celui mai bogat om de pe planetă. „A sosit momentul să desfiinţezi Amazon”

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 06 iunie 2020 11554 afişări

Ameninţare fără precedent făcută de un miliardar către compania celui mai bogat om de pe planetă. „A sosit momentul să desfiinţezi Amazon”

Elon Musk, directorul executiv din cadrul Tesla şi SpaceX, a declarat că a sosit momentul ca Amazon să fie desfiinţat, potrivit CNBC.

Miliardarul a postat joi un mesaj pe Twitter prin care subliniază monopolul exercitat de Amazon, cel mai mare retailer din lume, adăugând că următoarea carte a autorului Alex Berenson, în care va analiza criza generată de coronavirus, a fost respinsă de compania lui Jeff Bezos.

Berenson a criticat constant restricţiile de circulaţie impuse de autorităţile americane şi a sugerat că riscul de mortalitate ar putea fi mult mai mare pentru persoanele tinere.

„E o nebunie curată @JeffBezos. A sosit momentul să desfiinţezi Amazon. Monopolurile sunt rele!”, a spus Musk.

Miliardarul a fost extrem de vocal în ceea ce priveşte politicile guvernamentale ale Statelor Unite din timpul pandemiei de coronavirus. De asemenea, Musk a declarat că este de acord cu redeschiderea timpurie a activităţilor economice, adăugând că măsurile de izolare sunt fasciste şi nedemocratice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amazon,
companie,
miliardari,
declaratii,
tesla

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.