Ambasadorul Ungariei: Teatrul National nu e locul potrivit de sarbatorire a pierderii Transilvaniei

Postat la 23 noiembrie 2010 48 afişări

Ambasadorul Ungariei la Bucuresti, Oskar Fuzes, a declarat, marti, ca Teatrul National din Budapesta are o importanta speciala in dezvoltarea natiunii ungare si nu este "cel mai potrivit loc de sarbatorire a pierderii Transilvaniei din partea Ungariei".

"Nu avem niciun fel de problema cu Ziua Nationala a Romaniei. Asta a fost o problema legata de sensibilitati ale partii ungare. Teatrul National din Budapesta este un loc de importanta speciala pentru noi in dezvoltarea natiunii si, din acest punct de vedere, Teatrul National din Budapesta nu este cel mai potrivit loc de sarbatorire a pierderii Transilvaniei din partea Ungariei", a spus ambasadorul la finalul unei ceremonii desfasurate la MAE cu ocazia implinirii a 90 de ani de relatii diplomatice bilaterale romano-ungare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ambasadorul-ungariei-teatrul-national-nu-e-locul-potrivit-de-sarbatorire-a-pierderii-transilvaniei-7741622
7741622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.