Amazon le oferă clienţilor posibilitatea de a vedea interiorul pachetului fără a fi nevoiţi să-l deschidă

Postat la 17 noiembrie 2016 622 afişări

Amazon le oferă clienţilor posibilitatea de a vedea interiorul pachetului fără a fi nevoiţi să-l deschidă

Amazon a lansat miercuri o aplicaţie prin care clienţii pot vedea ce se află în interiorul cutiei fără să o deschidă doar scanând codul de bare cu camera telefonului mobil.

Aplicaţia se numeşte Package X-Ray şi este disponibilă atât pentru Android cât şi pentru iOS. Tot ce trebuie să faci este să deschizi aplicaţia apoi să scanezi codul de bare. Imediat pe ecranul smartphone-ului îţi vor apărea articolele care se află în cutie fără să fii nevoit să o deschizi. De asemenea, va apărea şi un link care te duce direct pe pagina Amazon unde sunt disponibile informaţii despre fiecare produs.   

De asemenea, Amazon anunţă că pentru a face faţă volumului mare de comenzi de Black Friday şi sărbători, numărul membrilor echipei care ajută la facilitarea achiziţionării de produse a ajuns la 550,000 membri. 

Conducerea Amazon spune că Black Friday, anul trecut, a fost cea mai ocupată zi din an, cu o rată de vânzare de 86 de articole pe secundă. Anul trecut, doar în Marea Britanie, compania Amazon a creat peste 15 000 de noi job-uri temporare pentru a face faţă volumului mare de comenzi.  

   

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.