„Am fugit de la greci şi am pus banii la Bank of Cyprus, crezând că vor fi în siguranţă“

Autor: Anelis Baciu Postat la 03 aprilie 2013 22 afişări

„Am fugit de frica răului, de la greci, dar am dat peste un rău şi mai mare. Mi-am retras depozitele de la Bancpost şi le-am adus la Bank of Cyprus, crezând că vor fi în siguranţă. Acum mi-e teamă că ne vor lua banii de tot. Nu aveam depozite foarte mari, dar totuşi sunt economiile mele, am muncit pentru ele. Am venit la bancă să cer nişte explicaţii, lămuriri”, a afirmat un pensionar în vârstă de 60 de ani, unul dintre puţinii clienţi pe care ZF i-a întâlnit ieri în faţa sucursalei de pe Calea Dorobanţilor a Bank of Cyprus, în a doua zi de la suspendarea operaţiunilor pe timp de o săptămână. Bancomatele continuă totuşi să funcţioneze.

„Am fugit de la greci şi am pus banii la Bank of Cyprus, crezând că vor fi în siguranţă“

„Am fugit de frica răului, de la greci, dar am dat peste un rău şi mai mare. Mi-am retras depozitele de la Bancpost şi le-am adus la Bank of Cyprus, crezând că vor fi în siguranţă. Acum mi-e teamă că ne vor lua banii de tot. Nu aveam depozite foarte mari, dar totuşi sunt economiile mele, am muncit pentru ele. Am venit la bancă să cer nişte explicaţii, lămuriri”,  a afirmat un pensionar în vârstă de 60 de ani, unul dintre puţinii clienţi pe care ZF i-a întâlnit ieri în faţa sucursalei de pe Calea Dorobanţilor a Bank of Cyprus, în a doua zi de la suspendarea operaţiunilor pe timp de o săptămână. Bancomatele continuă totuşi să funcţioneze.

Alţi clienţi au fost mai prevăzători şi şi-au retras depozitele de la sucursala locală a Bank of Cyprus pentru că nu mai au încredere în ceea ce spun autorităţile.

„Am retras toţi banii pe care compania îi avea în depozite la sucursala locală a Bank of Cyprus, imediat după adoptarea măsurilor de taxare a economiilor în Cipru. Mă aşteptam ca aşa ceva să se întâmple şi în România, nu am crezut nicio clipă declaraţiile autorităţilor. În Cipru nu am reuşit să retragem banii, în schimb în România i-am retras imediat, nu am mai aşteptat, nu am vrut să riscăm. Aveam 100.000 de euro în cont”, a spus G.C., reprezentant al unei companii de consultanţă cu afaceri şi în Cipru.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bank of cyprus,
depozite,
bănci greceşti
/actualitate/am-fugit-de-la-greci-si-am-pus-banii-la-bank-of-cyprus-crezand-ca-vor-fi-in-siguranta-10710597
10710597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.