Alternosfera va concerta pe 21 noiembrie la Arenele Romane

Autor: Ioana Matei Postat la 14 noiembrie 2014 65 afişări

Trupa de rock alternativ din Republica Moldova Alternosfera va susţine un concert la Arenele Romane pe 21 noiembrie, în cadrul editiei-pilot a Festivalului SHINE.

Alternosfera va concerta pe 21 noiembrie la Arenele Romane

Alternosfera va concerta pe 21 noiembrie la Arenele Romane alături de Coma, Bass Turbat, Argatu, Chimie, I'm The Trip, Up To Eleven în cadrul Shine, un nou  festival organizat de BestMusic. În cadrul festivalului, show-urile vor fi impartite in prestatii cu live band si artisti de muzica electronica / hip hop. Astfel, pe 21 noiembrie, pana la ora 23:00 vor sustine concerte Alternosfera, Coma, Up To Eleven, I'm The Trip, urmand ca dupa ei sa intre pe scena Chimie, Bass Turbat, Argatu.

Sub egida "Come and Shine", BestMusic isi propune sa organizeze anual o editie de festival in care sa aduca pe scena o serie de artisti care au marcat industria muzicala atat locala cat si internationala. Editia din 2014, cea pilot, va avea o singura zi, dar editia din 2015 se va intinde pe durata a trei zile. Preţul unui bilet este de 35 de lei pentru categoria Acces General, respectiv 45 de lei la Golden Circle, iar în ziua concertului, preţurile biletelor vor fi de 40, respectiv 50 de lei. Biletele pot fi cumpărate online de pe www.iabilet.ro (plata prin card, paypal, Vodafone, ramburs) si de pe www.eventim.ro, dar si din retelele iaBilet, MyTicket si Eventim (Magazinul Muzica, Vodafone, Diverta, Orange, Domo, Germanos, Senia, Perfect Tour, Uman, Carturesti, Humanitas, Sala Palatului).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alternosfera-va-concerta-pe-21-noiembrie-la-arenele-romane-13557757
13557757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.