Alte 400 de persoane din judeţul Galaţi au fost evacuate din locuinţe, în urma unei noi viituri

Postat la 13 septembrie 2013 33 afişări

Alte 400 de persoane din judeţul Galaţi au fost evacuate din locuinţe, în noaptea de joi spre vineri, în urma unei noi viituri, un nou bilanţ arătând că în total au fost afectate 16 comune, dar şi oraşul Tecuci.

Alte 400 de persoane din judeţul Galaţi au fost evacuate din locuinţe, în urma unei noi viituri

 Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Galaţi, cele 400 de persoane evacuate sunt din localitatea Valea Mărului.

De asemenea, un drum naţional şi un drum judeţean care fac legătura între localităţile afectate de inundaţii sunt blocate.

"Încă 400 de persoane au fost evacuate de la Valea Mărului în această noapte din cauza unei viituri pe pârâul Geru, debite mari înregistrându-se şi pe afluenţii acestuia. Sunt blocate DN 25 între Vameş şi Tudor Vladimirescu şi DJ 253, între Băleni şi Cudalbi din cauza avarierii unui pod", a declarat Petrica Paţilea, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Galaţi.

Potrivit unui nou bilanţ, 16 comune şi mai multe sate au fost afectate de ploile puternice din ultimele două zile, pagube importante înregistrându-se şi în oraşul Tecuci.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alte-400-de-persoane-din-judetul-galati-au-fost-evacuate-din-locuinte-in-urma-unei-noi-viituri-11325496
11325496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.