Allview lansează smartphone-ul V1 Viper, cel mai inteligent telefon dual sim din categoria sa

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iunie 2013 323 afişări

Compania românească Allview a lansat smartphone-ul dual sim V1 Viper, cu design ultra-slim, cel mai subţire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm. V1 Viper este dotat cu procesor Quad Core 1,2 GHZ şi 1GB de memorie RAM, rulează sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean, iar conectivitatea 3G asigură o viteză de download de 21,6 Mbps. Smartphone-ul are o greutate de 124, 9 grame, iar display-ul IPS OGS Gorilla Glass are o diagonală de 4,7”. Preţul de achiziţionare a telefonului la liber va fi de 1300 lei (TVA inclus).

”Am dorit să venim pe piaţa din România cu un smartphone puternic, uşor de manevrat şi cu un design deosebit, care să devină cea mai bună alegere din categoria sa. V1 Viper are toate aceste calităţi şi lansăm astăzi cel mai subţire telefon din gama Allview, care rulează cel mai nou sistem de operare Android şi care este dotat cu un procesor performant” , a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

V1 Viper este dotat cu o cameră performantă OV8830 de 8MP cu funcţie de fotografiere continuă şi posibilitate de înregistrare Full HD. Partea frontală a telefonului dispune de o a doua cameră de 2MP care facilitează convorbirile video sau realizarea de autoportrete. Pentru a obţine cel mai reuşit portret, se poate folosi funcţia Beauty Face. Accesul la cele două camere se poate face fără a debloca ecranul. Pachetul de achiziţionare va conţine trei carcase ce oferă telefonului protecţie şi un plus de eleganţă. Carcasele vin în 3 culori: alb piano, negru mat şi albastru metal.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/allview-lanseaza-smartphone-ul-v1-viper-cel-mai-inteligent-telefon-dual-sim-din-categoria-sa-10993531
10993531
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.