Alina Gorghiu, senator PNL, despre Dăncilă: Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic

Postat la 18 septembrie 2018 106 afişări

Senatorul PNL Alina Gorghiu a criticat-o, luni, pe Viorica Dăncilă pentru că nu a putut ajunge la timp la întâlnirea pe care o avea programată cu Jean-Claude Juncker, afirmând că ”femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic”.

Alina Gorghiu, senator PNL, despre Dăncilă: Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic

”Oameni buni, nu găseşti in DEX suficiente calificative pentru aşa ceva! Femeia e din altă lume, e un soi de marţian care se uită şi nu pricepe nimic!!!! Tocmai acum când Juncker a venit la un eveniment fabulos de important!!! E genul de întâlnire pe care, în calitate de Premier, nu ai voie să o ratezi din culpa ta, nici călcat de tren!!!! Dacă o chema Dragnea undeva, îşi punea cortul cu o zi înainte, să nu cumva să rateze întâlnirea doamna Dăncilă”, a scris pe Facebook Alina Gorghiu.

Ea a mai afirmat că asumarea acestui angajament de către Preşedintele României a avut ca argument principal potenţialul acestei iniţiative de a se adresa unei nevoi reale a celor 12 state participante, şi anume de dezvoltare economică şi de interconectare regională, în vederea atingerii convergenţei cu Europa de Vest.

”Ediţia din acest an a Summitului creşte profilul regional şi internaţional al României. Este o oportunitate excelentă de a promova, creativ şi inteligent, profilul ţării noastre, dar şi interesele regiunii”, a adăugat Gorghiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
femeie,
uitare,
pnl,
senator,
intalnire,
critici,
timp,
profil

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.