Alina Gorghiu îi cere demisia lui Sorin Oprescu: Soluţia pe viitor este o administraţie PNL

Autor: Ştefan Pană Postat la 06 septembrie 2015 51 afişări

Copreşedintele PNL Alina Gorghiu îi cere, într-o postare pe Twitter, demisia primarului general Sorin Oprescu, după reţinerea acestuia de DNA, ea afirmând că soluţia potrivită pe viitor este "o administraţie nouă, integră, liberală".

"După reţinerea lui Sorin Oprescu, soluţia potrivită azi – demisia. Iar soluţia potrivită în viitor – o administraţie nouă, integră, liberală", a scris Gorghiu.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a fost reţinut de DNA, sâmbătă noapte, pentru luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro de la patru denunţători.

Primarul ar fi primit cei 25.000 de euro sâmbătă de la şeful unei instituţii din primărie, care ar fi intermediat mita.

"În perioada 2013-2015, un grup bine organizat, la care a aderat şi inculpatul Oprescu Sorin Mircea, a înfiinţat în administraţia locală din Municipiului Bucureşti un sistem prin care operatorii economici care doreau să primească contracte din partea instituţiilor publice aflate în subordinea Primarului trebuia să remită o parte din profitul brut realizat din execuţia acelor contracte, cu titlul de mită, unor factori de decizie din cadrul aparatului Primarului Municipiului Bucureşti", se arată în ordonanţa de reţinere a procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GORGHIU,
PNL,
OPRESCU
/actualitate/alina-gorghiu-ii-cere-demisia-lui-sorin-oprescu-solutia-pe-viitor-este-o-administratie-pnl-14701905
14701905
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.