Ali Khamenei: Candidaţii la alegerile prezidenţiale nu trebuie să promită "concesii" Occidentului

Postat la 04 iunie 2013 42 afişări

Ghidul suprem al Iranului, ayatollahul Ali Khamenei, a declarat marţi că oficialii înscrişi în cursa prezidenţială iraniană nu trebuie să promită "concesii" puterilor occidentale în dosarul nuclear al Teheranului.

Ali Khamenei: Candidaţii la alegerile prezidenţiale nu trebuie să promită "concesii" Occidentului

 "Candidaţii să promită că nu vor pune interesele duşmanilor înaintea interesului naţional", a solicitat Ghidul suprem, în cadrul unui discurs susţinut cu ocazia aniversării morţii fondatorului Republicii Islamice, imamul Ruhollah Khomeini.

"Unii cred greşit că noi trebuie să facem concesii duşmanilor pentru a reduce furia lor. Este o eroare", a declarat el, pledând pentru consolidarea "puterii naţionale".

Cei opt candidaţi înscrişi pentru scrutinul din 14 iunie, dintre care mulţi sunt apropiaţi ayatollahului Khamenei, au fost prezenţi la ceremonie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ali-khamenei-candidatii-la-alegerile-prezidentiale-nu-trebuie-sa-promita-concesii-occidentului-10925201
10925201
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.