Ali Ergun Ergen se întoarce la Anchor Grup, ca CEO

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 februarie 2012 40 afişări

Anchor Grup, dezvoltatorul turc, care, sub umbrela corporaţiei Fiba Grup, a adus în România conceptul de mall, implementat prin proiectele Bucureşti Mall şi Plaza Romania, îl numeşte pe Ali Ergun Ergen în funcţia de Chief Executive Officer.

După o activitate de peste 13 ani pe piaţa locală, Ergun revine la conducerea Anchor Grup, membră a holding-ului Fiba Group, cu un portofoliu ce cuprinde 76 de companii în 12 ţări, fiind activă în sectoare precum financiar bancar, asigurări, imobiliar, retail, energie, construcţii navale şi management portuar, leasing si property management.

"A face din nou echipa cu Anchor este o ocazie de recalibrare a multor aspecte care pot determina design-ul pieţei româneşti, cel puţin în ceea ce priveşte politica centrelor comerciale. Vizăm consolidarea identităţii grupului şi poziţionarea operaţiunilor companiei în sfera premium a pieţei, indiferent de componentă - centre comerciale, proiecte imobiliare, clădiri de birouri, proiecte de leisure şi divertisment", a declarat Ali Ergun Ergen la preluarea portofoliului.

Venit în România în 1999, ca parte a echipei tehnice de proiectare si construcţie a primului mall, Ali Ergun Ergen a lansat de-a lungul carierei sale nu mai puţin de trei proiecte de acest tip.

Planurile de viitor pentru operaţiunile grupului Anchor includ, în primul rând, conturarea unei strategii pe termen lung, care vizează atât noile tendinţe ale pieţei, dar şi ale consumatorului de centru de lifestyle. Fiba care deţine în România, pe lângă Anchor Grup, Credit Europe Bank, Credit Europe Asigurari şi Credit Europe Leasing.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ali Ergun Ergen,
Anchor Grup,
CEO
/actualitate/ali-ergun-ergen-se-intoarce-la-anchor-grup-ca-ceo-9216632
9216632
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.