Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei din Caracal: ADN-ul din oase este al Alexandrei

Postat la 02 august 2019 524 afişări

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei, a declarat, vineri seară, că ADN-ul din oasele găsite de la domiciliul lui Gheorghe Dincă şi analizate de INML este al fetei. Ministrul Justiţiei a anunţat familia.

Alexandru Cumpănaşu, unchiul fetei din Caracal: ADN-ul din oase este al Alexandrei

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata şi-o doreşte. Ministrul Justiţiei l-a anunţat pe vărul meu de rezultat: se confirmă din păcate aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenuşă sau ce dracu era… oase, (coincide - n.r.) cu ADN-ul părinţilor”, a declarat unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpănaşu, la Antena3.

Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos şi dentar identificat în urma percheziţiei domiciliare efectuate la locuinţa lui Gheorghe Dincă.

Totodată, anchetatorii au identificat, în urma percheziţiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase şi probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziţia va fi reluată sâmbătă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
adn,
fata,
caracal,
analizare,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.