Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate

Autor: Andreea Tobias Postat la 31 mai 2023 910 afişări

Alertă meteo de ultimă oră! Cod roşu de ploi şi vijelii. Lista localităţilor afectate

Meteorologii au emis un Cod roşu de ploi torenţiale, cu cantităţi de apă peste 40 litri pe metrul pătrat, pentru localităţi din judeţul Hunedoara.Până la ora 16.15, în localităţile Crişcior, Buceş şi Bucureşci din judeţul Hunedoara se anunţă averse torenţiale ce vor depăşi 30...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului şi grindină.

În zona avertizată în ultima oră s-au cumulat peste 40 l/mp.

În vigoare mai este, până la ora 16.15, o alertă de tip Cod galben în localităţile Crasna, Sâg, Valcău de Jos, Horoatu Crasnei, Meseşenii de Jos, Buciumi, Bănişor, Cizer şi Fildu de Jos din judeţul Sălaj, unde se vor semnala descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici, averse care local vor acumula (peste) 20…25 l/mp, intensificări ale vântului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
alertă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.