ALERTĂ METEO: Cod GALBEN de ploi, vijelii şi grindină în 33 de judeţe şi în Capitală

Postat la 10 iunie 2019 127 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, o atenţionare cod galben de ploi, vijelii şi grindină, valabilă pentru 33 de judeţe şi pentru Capitală, până marţi noaptea.

ALERTĂ METEO: Cod GALBEN de ploi, vijelii şi grindină în 33 de judeţe şi în Capitală

Potrivit ANM, de luni, de la ora 10.00, până marţi, la ora 23.00 vor fi perioade de instabilitate atmosferică în 33 de judeţe şi în Capitală.

 

Astfel, în sudul, estul şi local în centrul ţării şi la munte vor fi intervale cu manifestări de instabilitate atmosferică.

 

Se vor semnala averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii şi grindină. Cantităţile de apă vor depăşi local 20...25 l/mp, iar izolat 40...50 l/mp.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
capitala,
grindina,
vijelii,
cod galben

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.