Alerta maxima: Coreea de Nord a atacat cu obuze o insula sud-coreeana - un mort, 13 raniti

Postat la 23 noiembrie 2010 11 afişări

Mai multe obuze lansate de Coreea de Nord au atins marti o insula sud-coreeana, provocand pagube la locuinte si ranirea unor persoane, a anuntat postul de televiziune sud-coreean YTN.

Armata sud-coreeana a ripostat la tirurile de obuze nord-coreene, potrivit Ministerului Apararii de la Seul. Ministerul Apararii a adaugat ca armata sud-coreeana a fost plasata in stare de alerta maxima, iar avioane de lupta vor survola zona. Un militar sud-coreean a fost ucis, iar alti 13 au fost raniti de tirurile cu obuze nord-coreene, a anuntat Statul Major. Aceste tiruri intervin in timp ce emisarul american pentru Coreea de Nord, Stephen Bosworth, a plecat de la Tokyo spre Beijing.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Coreea de Nord,
Coreea de Sud,
atac,
obuze,
pagube
/actualitate/alerta-maxima-coreea-de-nord-a-atacat-cu-obuze-o-insula-sud-coreeana-un-mort-13-raniti-7740975
7740975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.