ALERTĂ la Londra | O camionetă a intrat într-un grup de pietoni. Poliţia a anunţat că cel puţin 12 persoane sunt RĂNITE

Postat la 19 iunie 2017 431 afişări

VIDEO | LONDRA. O camionetă a intrat într-un grup de pietoni, în apropierea unei moschei, după o slujbă religioasă în perioada Ramadanului. UPDATE: Cel puţin 12 persoane sunt rănite

ALERTĂ la Londra | O camionetă a intrat într-un grup de pietoni. Poliţia a anunţat că cel puţin 12 persoane sunt RĂNITE

Mai multe persoane au fost rănite după ce o autoutilitară a ieşit de pe carosabil şi a lovit un grup de pietoni, în apropierea unei moschei din nordul Londrei, afirmă surse citate de presa britanică. Potrivit acestora, trei persoane sunt în stare critică în urma incidentului rutier. Agenţii de poliţie au fost solicitaţi la ora 00.20 (2.20, ora României) şi au securizat perimetrul, a comunicat Scotland Yard, precizând că este vorba de un "incident major".

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
grup,
pietoni,
raniti,
intrare,
londra,
alerta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.