ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Fără dinozauri în politică. Andronescu, Meleşcanu şi Eugen Nicolicea părăsesc scena

Postat la 17 noiembrie 2020 96 afişări

ALEGERI PARLAMENTARE 2020. Fără dinozauri în politică. Andronescu, Meleşcanu şi Eugen Nicolicea părăsesc scena

Nume grele din politică nu se mai regăsesc pe liste la parlamentare. Ecaterina Andronescu şi Teodor Meleşcanu rămân la catedră. Eugen Nicolicea nu se mai află pe lista PSD la alegerile din 6 decembrie

Ştii unde se duc dinozaurii politici cand dispar?

Răspunsul este adesea: pe unde pot sau pe unde sunt primiţi.

La alegerile de pe 6 decembrie au dispărut nume cu greutate din Parlament. Pierde ceva România? Trageţi voi concluzia.

Parlamentar de profesie, Eugen Nicolicea a dispărut de pe listele PSD. A stat, până acum, 28 de ani în băncile legislativului. Refuză să spună ce va face în continuare - nu-l mai interesează subiectul.

„Domnul Nicolicea a fost, aduceţi-vă aminte, şi la partidul domnului Oprea şi pe la multe alte formule politice, încât cu domnia sa niciodată nu ştii la ce să te aştepţi”, ne previne politologul Andrei Ţăranu asupra posibilităţii de reapariţie a parlamentarului pe la vreun partid.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politica,
ecaterina andronescu,
melescanu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.