ALEGERI legislative pe 14 septembrie în "republica populară" Doneţk

Postat la 19 mai 2014 37 afişări

Alegeri legislative în "republica" autoproclamată Doneţk, în estul Ucrainei, vor fi organizate la 14 septembrie, a anunţat duminică Denis Puşilin, un lider separatist prorus, relatează agenţia rusă Itar-Tass în pagina electronică.

ALEGERI legislative pe 14 septembrie în "republica populară" Doneţk

 "Ne pregătim acum pentru alegeri la 14 septembrie. Alegerile vor fi organizate potrivit principiului votului majoritar. Acţionăm, acum, în acest sens şi vom reuşi", a declarat Puşilin la un miting în centrul oraşului Doneţk.

Mitingul, la care au aprticipat aproximativ 1.000 de persoane, a avut loc duminică după-amiaza în Piaţa Lenin. Participanţii au arborat steaguri ale "republicii populare" de la Doneţk, ale "forţei voluntare" din Donbas şi ale Rusiei.

Ciiti mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegeri-legislative-pe-14-septembrie-in-republica-populara-donetk-12633809
12633809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.