Alegeri la PDL. Cine sunt noii conducători ai partidului

Postat la 30 iunie 2012 30 afişări

Vasile Blaga a fost ales, sâmbătă, preşedinte al PDL, delegaţii la Convenţia Naţională extraordinară a partidului exprimând 1.197 voturi "pentru" şi 28 "împotrivă".

Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stănişoară şi Dorin Florea au fost aleşi, sâmbătă, în cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi PDL. Pentru cele patru funcţii de prim-vicepreşedinte au candidat, în afară de aceştia, Teodor Baconschi şi Toader Paleologu, care au pierdut însă competiţia.

Blaga a spus că "PDL deschide porţile tuturor celor care cred în valorile dreptei, într-o Românie a meritului şi adevărului, într-o Românie europeană". "Trăim într-o perioadă dificilă, o perioadă foarte gravă. Aşa cum aţi observat cu toţii, de două luni încoace de la instalarea guvernului Ponta, democraţia şi legalitatea sunt serios ameninţate de acţiunile guvernului USL", a adăugat Blaga, citat de Mediafax.

În funcţia de secretar general a fost ales Gheorghe Flutur, cu 1053 de voturi "pentru" şi 22 de voturi "împotrivă". Au fost aleşi şi şase secretari executivi: Toader Paleologu, Mihai Dan Marian, Constantin Dumitru, Ioan Ruşeţ, Jean Marian Marinescu şi Marian Zlotea, precum şi trei secretari generali adjuncţi: Bogdan Cantaragiu, Ion Dumitrel şi Alin Augustin Popoviciu.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/alegeri-la-pdl-cine-sunt-noii-conducatori-ai-partidului-9799363
9799363
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.