ALDE cere PSD să renunţe la două ministere. Variante: Transporturi, Dezvoltare, Sănătate sau Educaţie

Postat la 09 august 2019 34 afişări

Un guvern cu 19 ministere, din care câte patru să fie pentru ALDE şi Pro România, iar PSD să renunţe la două ministere, propunerile fiind Transporturile, Dezvoltarea, Sănătatea sau Educaţia. Acesta sunt variantele discutate, potrivit deputatului şi purtătorului de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian.

ALDE cere PSD să renunţe la două ministere. Variante: Transporturi, Dezvoltare, Sănătate sau Educaţie

Deputatul şi purtătorul de cuvânt al ALDE, Varujan Vosganian, a declarat, vineri, că partidul său a propus PSD ca din cei 19 miniştri, patru să aparţină ALDE şi patru să aparţină Pro România.

„Fireşte unul dintre cei patru având şi rangul de vicepremier pentru fiecare dintre cele două partide. În acelaşi timp am făcut şi o clasificare a ministerelor, nu funcţie de importanţă pentru că nu toate au aceeaşi importanţă, dar funcţie de specific, unele au o pondere mai mare din perspectiva proiectelor derulate, altele au pondere mai mare în privinţa imaginii şi a relaţionării cu mediul internaţional şi societatea civilă”, a spus Vosganian.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ministere,
psd,
dezvoltare,
educatie,
renuntare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.