Al treilea oraş din România care ar putea avea metrou. Primăria are un buget de 300 de milioane de euro

Postat la 16 februarie 2018 1514 afişări

Primăria Timişoara vrea să aloce, din bugetul local pe anul 2018, suma de 145.000 de lei pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate privind “un sistem de transport în comun de tip metrou”, care să lege Aeroportul de Calea Şagului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Al treilea oraş din România care ar putea avea metrou. Primăria are un buget de 300 de milioane de euro

Potrivit unui proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului local al Municipiului Timişoara pe anul 2018, care va fi în dezbatere publică în data de 19 februarie, Primăria Timişoara vrea să aloce suma de 145.000 de lei pentru întocmirea unui studiu de prefezabilitate “privind realizarea unui sistem de transport în comun de tip metrou”.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Timişoara, prima linie de metrou din oraş va lega Aeroportul Internaţional “Traian Vuia” de Calea Şagului, pe unde se intră în oraş dinspre frontiera cu Serbia, şi va avea cel puţin cinci staţii.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.