Al nouălea H&M, în Sun Plaza, Bucureşti. Altele două urmează să fie inaugurate tot în noiembrie

Autor: Ioana Mihai Postat la 03 noiembrie 2011 89 afişări

Din 19 al şaselea magazin H&M se va deschide în sudul capitalei, în Sun Plaza. În ziua deschiderii, primii 100 de clienţi vor primi un card în valoare de 80 lei, care va putea fi folosit în orice magazin H&M din România.

Preţurile produselor variază între 39,9 lei pentru puloverele de damă, 89,9 lei pentru rochiile tricotate, 99 lei pentru puloverele bărbăteşti, 129,00 lei pentru jachete şi 39,9 lei pentru vestele pentru copii.

H&M va deschide luna aceasta alte două unităţi: în Lotus Center din Oradea, pe 24 noiembrie şi în Maritimo Shopping Center din Constanţa, pe 25 noiembrie. Până în prezent, retailerul internaţional a deschis în România 8 magazine, dintre care 5 în Bucureşti (în AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping City, Plaza Romania şi Bucureşti Mall) şi 3 în ţară, în Braşov, Cluj şi Timişoara.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
Sun Plaza,
inaugurare
/actualitate/al-noualea-h-m-in-sun-plaza-bucuresti-altele-doua-urmeaza-sa-fie-inaugurate-tot-in-noiembrie-8933227
8933227
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.