Al doilea deces înregistrat în România la un pacient confirmat cu noul coronavirus

Autor: Andra Stroe Postat la 22 martie 2020 175 afişări

Al doilea deces înregistrat în România la un pacient confirmat cu noul coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică anunţă că un al doilea pacient confirmat cu noul coronavirus a murit. Este vorba de un pacient de 74 de ani care era internat la Spitalul Universitar din Bucureşti şi care suferea de o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă, scrie Mediafax.

Potrivit GCS, în România au fost înregistrate, duminică, două decese la pacienţi care au fost disgnosticaţi cu Covid-19.

Al doilea pacient mort, în vârstă de 74 de ani, avea o boală cronică preexistentă.

„Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – Bucureşti, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, a transmis GCS.

Primul pacient cu noul coronavirus din România care a murit a fost anunţat tot duminică de GCS. Este vorba de un pacient în vârstă de 67 de ani confirmat cu Covid-19 în 18 martie la UPU din cadrul Spitalului Filiaşi şi transferat în aceeaşi dată la SCBI Craiova. Şi acesta avea afecţiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pacient,
deces,
confirmare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.