Al doilea deces in Romania cauzat de gripa noua

Postat la 24 noiembrie 2009 12 afişări

Cea de-a doua persoana din Romania care a decedat din cauza gripei cu virusul A/H1N1 este o femeie in varsta de 58 de ani, din judetul Botosani, potrivit unor surse sanitare din judet. Conform surselor citate, femeia, din localitatea Bucecea, judetul Botosani, a murit luni seara, la Spitalul Judetean, unde fusese internata la sfarsitul saptamanii trecute, la sectia de boli infectioase.

Femeia era diagnosticata cu gripa cu virusul A/H1N1 si cu bronho-pneumonie, au mai precizat sursele citate. Romania a inregistrat cel de-al doilea caz de deces prin gripa cu virusul AH1N1, a anuntat, marti, Ministerul Sanatatii, care nu a facut alte precizari in legatura cu aceasta situatie.

Aflati cate cazuri noi de gripa cu virus A/H1N1 pandemic s-au constatat in ultimele 24 de ore pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa noua,
ah1n1,
infectii,
victime,
Romania
/actualitate/al-doilea-deces-in-romania-cauzat-de-gripa-noua-5129220
5129220
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.