Al doilea deces al exploziei de la Crevedia

Autor: Petru Mazilu Postat la 27 august 2023 37 afişări

Al doilea deces al exploziei de la Crevedia

Autorităţile au confirmat că încă o victimă a exploziei de la Crevedia a murit. Prima persoană a murit în urma unui infarct, iar a doua din cauza arsurilor, a explicat Raed Arafat, şeful DSU.

Decesul a fost anunţat de Raed Arafat. Acesta a spus că informaţia a fost confirmată de reprezentanţii Spitalului Floreasca. Decesul a fost confirmat duminică, în jurul prânzului.

Persoana decedată este soţia bărbatului care a murit sâmbătă, în urma unui infarct. Ea a suferit arsuri pe aproape întreaga suprafaţă a corpului.

Ministerul de Interne a anunţat că în urma exploziei de sâmbătă de la staţia GPL din Crevedia au fost 58 de victime. Cei mai mulţi răniţi (43) sunt angajaţi ai ministerului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
deces,
crevedia,
victime

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.