Air France anulează numeroase curse aeriene din cauza ninsorilor abundente din regiunea Parisului

Postat la 07 februarie 2018 40 afişări

Compania Air France a dispus anularea a numeroase curse aeriene pe aeroporturile din regiunea Parisului din cauza ninsorilor abundente, informează site-ul cotidianului Le Figaro.

Air France anulează numeroase curse aeriene din cauza ninsorilor abundente din regiunea Parisului

"Din cauza ninsorilor abundente din regiunea Parisului şi a dificultăţilor de acces la aeroporturi, operaţiunile de tratare a avioanelor au fost încetinite", a comunicat miercuri Air France.

Compania intenţionează să asigure 90% din cursele pe distanţe lungi, dar doar 60% din cele pe distanţe medii care pleacă de pe Aeroportul Paris-Charles de Gaulle şi 50% dintre cele pe distanţe scurte cu decolare de pe Aeroportul Paris-Orly.

"Ţinând cont de condiţiile meteo, sunt aşteptate întârzieri la decolările de pe ambele aeroporturi", precizează Air France.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.