AIG, pregatita sa inapoieze 37 miliarde dolari primite de la guvernul american

Postat la 01 noiembrie 2010 16 afişări

AIG a anuntat luni ca a reusit sa stranga aproape 37 miliarde de dolari din vanzarea a doua divizii straine de asigurari si ca va folosi banii pentru plata datoriilor contractate la statul american, informeaza USA Today.

Gigantul in asigurari a incheiat luni vanzarea companiei American Life Insurance Co. De asemenea, a vandut ALICO catre MetLife pentru 16,2 miliarde dolari din care 7,2 miliarde dolari oferiti cash, iar 9 miliarde dolari in obligatiuni MetLife.Incheierea contractului ALICO vine la cateva zile dupa ce AIG a incheiat o oferta publica pentru o alta divizie de asigurari, AIA Group, care a adus asiguratorului american 20,51 miliarde dolari.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
AIG,
guvern,
bani
/actualitate/aig-pregatita-sa-inapoieze-37-miliarde-dolari-primite-de-la-guvernul-american-7656474
7656474
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.