Agrobusiness. Teodor Vaida, un antreprenor din Aiud, judeţul Alba, face afaceri de 100.000 de lei cu o pepinieră de pomi fructiferi, nuci şi aluni

Postat la 13 martie 2019 1842 afişări

Teodor Vaida a înfiinţat pepiniera AgroVaida din Aiud, judeţul Alba, în anul 2010, zona din care face parte fiind favo­ra­bilă dezvoltării acestui tip de busi­ness. El spune că în judeţul Alba sunt peste 100 de pepiniere, solul fiind principalul factor atractiv.

Agrobusiness. Teodor Vaida, un antreprenor din Aiud, judeţul Alba, face afaceri de 100.000 de lei cu o pepinieră de pomi fructiferi, nuci şi aluni

„Am urmat un liceu de specialitate şi ulte­rior m-am gândit să înfiinţez o pepi­nie­ră, pentru că la noi în zonă e foarte dez­vol­tat acest tip de afacere. Pepiniera AgroVaida a pornit în 2010, când am plan­tat 10.000 butaşi din diferite fructe, precum prun, măr, păr, cireş, vişin, piersic, nuci, aluni pe o suprafaţă de 0,1 hectare. Acum, plantăm pe o su­pra­fa­ţă de 0,3 hec­tare şi vindem de apro­xi­mativ 100.000 de lei“, spune Teodor Vaida, fonda­torul com­paniei AgroVaida SRL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alba,
aiud,
afaceri,
antreprenori,
infiintare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.