AFP: Mulţimea aclamă la Ramallah votul privind Palestina, marcat cu tiruri de armă în aer

Postat la 30 noiembrie 2012 14 afişări

Mulţimea adunată la Ramallah, la sediul Autorităţii Palestiniene (AP), a aclamat joi seara votul istoric de la ONU cu privire la accederea Palestinei la rangul de stat observator, jubilând şi trăgând focuri de armă în aer, relatează AFP.

"Allah Akbar (Allah este mare)", au cântat mii de palestinieni reuniţi în centrul oraşului Ramallah, în timp ce la New York Adunarea Generală a ONU vota o rezoluţie care a transformat Palestina din "entitate" în "stat observator nemembru", cu 138 de voturi pentru, nouă împotriva şi 41 de abţineri. Focuri de armă automată se auzeau până în Ierusalimul de Est, unde a avut loc un foc de artificii în culorile palestiniene - roşu, verde, negru şi alb. Şoferi în stare de euforie claxonau pe marile artere din sectorul de est, anexat, al Ierusalimului, în timp ce la Ramallah steaguri palestiniene fluturau în Piaţa Yasser Arafat, în centrul oraşului.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
international,
afp,
ramallah,
palestina
/actualitate/afp-multimea-aclama-la-ramallah-votul-privind-palestina-marcat-cu-tiruri-de-arma-in-aer-10360009
10360009
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.