AFP: Dacă Barack Obama va fi reales, atunci ar trebui să le mulţumească lui Bill şi Hillary Clinton

Postat la 17 octombrie 2012 23 afişări

Barack Obama ar trebui să le mulţumească soţilor Bill şi Hillary Clinton, dacă va fi reales la 6 noiembrie, pentru sprijinul pe care i l-au acordat aceştia pe durata campaniei electorale, relatează AFP.

"Nu putem decât să îi admirăm pe soţii Clinton: Bill şi Hillary Clinton au făcut mai mult decât Barack Obama însuşi pentru propria sa realegere", a declarat pentru Fox News unul dintre adversarii politici ai fostului preşedinte american, republicanul Newt Gingrich. În timp ce preşedintele Obama l-a înfruntat la New York, în cadrul celei de-a doua dezbateri televizate, pe candidatul republican la Casa Albă, Mitt Romney, secretarul de Stat Hillary Clinton şi soţul ei, fostul preşedinte Bill Clinton, monopolizează atenţia presei. În interviurile acordate luni seara tututor televiziunilor americane care au însoţit-o în Peru, Hillary Clinton a asigurat că "îşi asumă responsabilitatea" consecinţelor atacului de la 11 septembrie împotriva consulatului american de la Benghazi, în Libia, un caz care a provocat o furtună politică în Statele Unite înaintea alegerilor prezidenţiale.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sua,
obama,
realegere,
prezidentiale
/actualitate/afp-daca-barack-obama-va-fi-reales-atunci-ar-trebui-sa-le-multumeasca-lui-bill-si-hillary-clinton-10233048
10233048
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.