AFP: Arsenalul chimic al regimului sirian, un subiect învăluit în mister

Postat la 05 iunie 2013 46 afişări

Arsenalul chimic sirian există de mai multe decenii şi este considerat unul dintre cele mai importante în Orientul Mijlociu, însă el continuă să facă obiectul unor speculaţii, în contextul în care date publice despre acesta sunt aproape inexistente.

AFP: Arsenalul chimic al regimului sirian, un subiect învăluit în mister

 Franţa a acuzat marţi regimul lui Bashar al-Assad că a utilizat cel puţin o dată gaz sarin în Siria, subliniind că "toate opţiunile sunt pe masă", inclusiv o acţiune militară, iar Washingtonul a solicitat probe suplimentare.

Marea Britanie a anunţat miercuri că deţine probe "fiziologice" privind utilizarea gazului sarin în Siria, "foarte probabil" de către regimul lui Bashar al-Assad.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afp-arsenalul-chimic-al-regimului-sirian-un-subiect-invaluit-in-mister-10930039
10930039
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.