AFI a inceput constructia primei cladiri de birouri din cadrul proiectului AFI Business Park

Postat la 15 iulie 2011 9 afişări

Compania AFI Europe a inceput constructia primei cladiri de birouri de clasa A din cadrul proiectului AFI Business Park Cotroceni a carei data de finalizare este programata pentru vara anului viitor.

AFI Business 1, prima faza de constructie a proiectului, va avea o suprafata construita de aproape 14.000 metri patrati, din care suprafata inchiriabila va fi de aproximativ 11.000 de metri patrati.

Cladirea va avea 10 etaje si va dispune de 173 de locuri de parcare subterane pentru angajati, in timp ce clientii si vizitatorii pot folosi parcarea mall-ului din imediata apropiere, care are o capacitate de 2.500 de locuri.

"In prezent sunt derulate negocieri cu mai multi parteneri comerciali pentru contractarea unei suprafete totale de circa 3.000 metri patrati. Companiile care s-au aratat interesate pana acum activeaza in domeniul financiar si al asigurarilor, software, IT si telecomunicatii", se arata intr-un comunicat al AFI Europe Romania.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
AFI,
AFI Business Park,
proiect,
birouri
/actualitate/afi-a-inceput-constructia-primei-cladiri-de-birouri-din-cadrul-proiectului-afi-business-park-8498737
8498737
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.