Afacerile Star Storage au crescut cu 46% în 2012, la peste 22 milioane de euro

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 05 februarie 2013 31 afişări

Furnizorul de soluţii pentru stocare, arhivare şi management al informaţiilor Star Storage a consemnat afaceri de peste 22 milioane de euro în 2012, în creştere cu 46% faţă de anul precedent, pe fondul avansului cererii de servicii de stocare, potrivit datelor companiei.

Furnizorul de soluţii pentru stocare, arhivare şi management al informaţiilor Star Storage a consemnat afaceri de peste 22 milioane de euro în 2012, în creştere cu 46% faţă de anul precedent, pe fondul avansului cererii de servicii de stocare, potrivit datelor companiei. "Anul 2012 a însemnat un an dificil, marcat de pesimism, de criza economică internaţională şi de condiţii neprielnice pentru mediul de afaceri din România. (...) Pentru Star Storage, 2012 a fost un an în care am obţinut rezultate financiare remarcabile şi am continuat să lansăm noi soluţii şi servicii de business, să obţinem noi certificări internaţionale pentru produsele noastre şi, în special, să investim masiv în tehnologie şi echipamente de ultimă generaţie", a declarat directorul general al Star Storage, Cătălin Păunescu (foto).

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerile-star-storage-au-crescut-cu-46-in-2012-la-peste-22-milioane-de-euro-10543967
10543967
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.