Afacerile pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei au crescut cu 13,9% în primele opt luni

Postat la 11 octombrie 2017 49 afişări

Volumul cifrei de afaceri pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei a crescut atât ca serie brută cu 13,9% cât şi ca serie ajustată cu 12,1%, în primele opt luni din 2017 comparativ cu perioada similară de anul trecut, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică.

Afacerile pentru serviciile de piaţă prestate populaţiei au crescut cu 13,9% în primele opt luni

Activitatea de servicii de piaţă prestate populaţiei, serie brută, în perioada 1 ianuarie – 31 august 2017 a înregistrat o cifră de afaceri cu 13,9% mai mare comparativ cu aceeaşi perioadă din 2016, provenită de la activităţile de jocuri de noroc şi alte activităţi recreative (+16,9%), activităţile hotelurilor şi restaurantelor (+14,5%), activitǎţile agenţiilor turistice şi tur-operatorilor (+10,4%) şi de la activităţile de spălare, curăţare şi vopsirea textilelor şi blǎnurilor (+10,0%). Serviciile de coafură şi alte activităţi de înfrumuseţare au scăzut cu 15,1%.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.