Afacerile Herbalife au ajuns la 11,5 mil. euro

Autor: Cristina Roşca Postat la 13 martie 2013 149 afişări

Compania de vânzări directe Herbalife, intrată pe piaţa locală în 2008, şi-a majorat cifra de afaceri anul trecut cu circa 32%, până la 51,5 mil. lei (11,5 mil. euro) pe fondul creşterii numărului de distribuitori şi diversificării gamei de produse.

Afacerile Herbalife au ajuns la 11,5 mil. euro

Compania de vânzări directe Herbalife, intrată pe piaţa locală în 2008, şi-a majorat cifra de afaceri anul trecut cu circa 32%, până la 51,5 mil. lei (11,5 mil. euro) pe fondul creşterii numărului de distribuitori şi diversificării gamei de produse. Rezultatele din 2012 plasează România pe poziţia a treia în topul ţărilor cu cea mai rapidă creştere din EMEA – Europa, Orientul Mijlociu şi Africa. „În 2012 am continuat să ne consolidăm afacerea în regiune şi în România, în ciuda condiţiilor generale de instabilitate economică. Creşterea numărului nostru de distribuitori, diversificarea gamei de produse şi îmbunătăţirea eficienţei distribuitorilor noştri, care deservesc tot mai mulţi clienţi, sunt principalii factori care impulsionează creşterea afacerii Herbalife în România“, spune Romeo Căzănescu (foto), country director al Herbalife pentru România şi Moldova. Produsele care au contribuit cel mai mult la cifra de afaceri a companiei sunt cele din categoria de nutriţie internă. 

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afacerile-herbalife-au-ajuns-la-11-5-mil-euro-10663829
10663829
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.