Wizz Air: Operatiunea de renationalizare a Malev nu este legala

Postat la 03 martie 2010 19 afişări

Wizz Air va cere Comisiei Europene (CE) sa investigheze decizia guvernului ungar de a investi circa 90 de milioane dolari pentru a renationaliza compania aeriana Malev, considerand ca operatiunea nu este legala, intrucat nu are avizul CE.

"Wizz Air va contesta temeiul juridic al renationalizarii Malev, intrucat Comisia Europeana nu si-a dat acordul asupra tranzactiei. In cazul in care statul maghiar va implementa aceasta decizie, o va face in afara legii (...). Este o decizie discriminatorie, care distorsioneaza competitia si nu aduce niciun beneficiu consumatorilor. Este ingrijorator ca statul maghiar cheltuie banii contribuabililor in aceste vremuri de criza intr-o investitie care nu-si are sensul", a declarat intr-un comunicat directorul executiv al Wizz Air, Jozsef Varadi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
avioane,
Wizz Air,
Malev
/actualitate/afaceri/wizz-air-operatiunea-de-renationalizare-a-malev-nu-este-legala-5706331
5706331
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.