Volksbank România va continua să opereze pe piaţa locală. Acţionarii vor face o majorare de capital de peste 200 de milioane euro

Postat la 16 decembrie 2011 7 afişări

Volksbank România va continua să opereze pe piaţa locală, fiind exclusă orice întrerupere a activităţii, afirmă preşedintele băncii, Johann Lurf, menţionând că acţionarii vor face la începutul lui 2012 o majorare de capital de peste 200 de milioane euro, care va dubla investiţiile din ultimii 2 ani.

"Volksbank Romania va continua să opereze în România, posibilitatea întreruperii activităţii fiind exclusă! De asemenea, deocamdată nu există discuţii pe tema vânzării băncii în perioada imediat urmatoare", a spus Lurf pentru MEDIAFAX. Grupul austriac Volksbank a anunţat că Volksbank România va fi transferată într-o nouă divizie, formată din afacerile non-core, alături de Volksbank Leasing International şi Volksbank Malta, active pe care va încerca să le vândă în funcţie de condiţiile din pieţe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
volksbank,
operatiuni,
actionari,
majorare,
capital
/actualitate/afaceri/volksbank-romania-va-continua-sa-opereze-pe-piata-locala-actionarii-vor-face-o-majorare-de-capital-de-peste-200-de-milioane-euro-9067724
9067724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.