Vodafone Romania creste viteza internetului mobil pana la 21,6 Mbps

Postat la 03 septembrie 2009 40 afişări

Operatorul de telefonie mobila, Vodafone Romania a anuntat introducerea nivelului de broadband mobil HSPA+, care tripleaza vitezele de date mobile disponibile in prezent, de la 7,2 Mbps, pana la 21,6 Mbps.

"Aceasta este o noua etapa a strategiei Vodafone de mobile broadband", a spus Liliana Solomon, CEO Vodafone. " Iar clientii Vodafone reprezinta majoritatea utilizatorilor de solutii de conectivitate mobila pentru PC-uri de pe piata locala", a completat aceasta.

Potrivit acesteia, printre factorii care au dus la cresterea internetului mobil se numara nevoia utilizatorilor de a avea acces la informatii in timp real, pe fondul folosirii din ce in ce mai intense a aplicatiilor online; nevoia companiilor de a creste productivitatea angajatilor, prin oferirea posibilitatii de a lucra la distanta; cresterea semnificativa a vanzarilor de laptopuri in segmentul consumer, incurajata de aparitia modelelor usoare si accesibile de pret si investitiile operatorilor in retelele mobile pentru cresterea vitezei si diversificarea portofoliului de terminale.

Romania este cea de-a doua tara din cadrul Vodafone Group, dupa Portugalia, care creste viteza internetului mobil.

 

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/vodafone-romania-creste-viteza-internetului-mobil-pana-la-21-6-mbps-4847299
4847299
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.