Vânzările H&M în România au crescut de aproape trei ori în primul semestru fiscal

Postat la 21 iunie 2012 19 afişări

Vânzările H&M în România au crescut de aproape trei ori în primul semestru fiscal încheiat la 31 mai, de la 103 milioane coroane suedeze (11,6 milioane euro) în urmă cu un an la 288 milioane coroane (32,6 milioane euro), potrivit datelor publicate miercuri de retailerul suedez de îmbrăcăminte.

În trimestrul al doilea, vânzările au urcat cu 56%, la 161 milioane de coroane suedeze (18,2 milioane euro). H&P a deschis patru noi magazine în România, în trimestrul al doilea, numărul total al acestora ajungând la 15. Retailerul suedez are şase magazine în Bucureşti şi câte unul în Braşov, Cluj, Timişoara, Oradea, Constanţa, Arad, Craiova, Iaşi şi Suceava. H&M a deschis cel de-al 15-lea magazin din România în luna iunie, în centrul comercial Iulius Mall din Suceava.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
h&m,
vanzari,
haine
/actualitate/afaceri/vanzarile-h-m-in-romania-au-crescut-de-aproape-trei-ori-in-primul-semestru-fiscal-9768816
9768816
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.