Unde gasesti cei mai ieftini carburanti?

Postat la 14 ianuarie 2011 13 afişări

Preturile carburantilor au escaladat si au ajuns astfel la valori fara precedent, iar soferii se intreaba tot mai des unde sunt cei mai ieftini carburanti! Incont.ro iti spune care sunt companiile petroliere care practica cele mai mici preturi la ora actuala in Bucuresti si in functie de ce factori variaza in restul tarii si unde gasesti cei mai ieftini carburanti!

Potrivit datelor centralizate de incont.ro de la companiile petroliere, in Bucuresti, in acest moment, cei mai ieftini carburanti (ca medii de preturi) pot fi cumparati in ordine de la: OMV Petrom, LukOil, Rompetrol, MOL, OMV si Agip - ENI. De exemplu, la unele statii OMV Petrom gasesti carburanti la 4,94 lei, iar la Rompetrol sunt in anumite cazuri si la 4,99 lei, dar preturile variaza in functie de benzinarie. "Agip are preturi mai mari chiar decat OMV in Bucuresti, pentru ca are si cele mai bune locatii si atunci este normal ca la traficul pe care il are sa ramana la tarife inalte", explica unul dintre oficialii companiilor petroliere chestionate.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
carburanti,
benzina,
preturi,
companii
/actualitate/afaceri/unde-gasesti-cei-mai-ieftini-carburanti-7890460
7890460
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.