Unde este cea mai ieftina mancare din Romania? Vezi aici harta

Postat la 04 martie 2010 112 afişări

Statisticile Ministerului Agriculturii arata diferente de pana la trei-patru ori intre preturile aceluiasi produs din judete diferite, dar si in acelasi judet.

Romanii care traiesc in judetul Harghita cumpara din piete cea mai ieftina carne de porc si vita, cei din Valcea au parte de cele mai mici preturi la pasare, iar bucurestenii pot achizitiona din piete cel mai ieftin lapte.

Ministerul Agriculturii a publicat pe propriul site lista preturilor de vanzare ale principalelor produse agricole si alimentare din piete si targuri in perioada 15-21 februarie. Statisticile arata diferente de 3-4 ori intre cel mai mic si cel mai mare pret intre judete, dar si in cadrul aceluiasi judet. Astfel, in pietele din Harghita carcasa de porc costa intre 5 si 8 lei pe kg, in timp ce in Timis ajunge la 9-18 lei. Cea mai ieftina carne de vita o mananca locuitorii aceluiasi judet, Harghita, potrivit statisticilor de la Ministerul Agriculturii, cu 5,5 lei pe kg de carcasa in galantarele magazinelor din piete.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
alimentatie,
preturi,
mancare,
scumpiri,
regiuni
/actualitate/afaceri/unde-este-cea-mai-ieftina-mancare-din-romania-vezi-aici-harta-5710671
5710671
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.