Un nou fond 3TS

Postat la 20 noiembrie 2007 1 afişăre

Compania de administrare a fondurilor de investitii 3TS Partners va incepe procedurile pentru strangerea unui nou fond destinat Europei Centrale si de Est.

"Inca nu am stabilit detaliile, dar probabil va avea o capitalizare de 150-200 de milioane de euro", a declarat Mihai Sfintescu, investment director al 3TS Partners.

3TS, care este administrator al fondurilor din regiune ale grupului mondial 3i, administreaza in prezent trei fonduri: TCEE Fund I, cu un capital de 66 milioane de euro, integral investit si in procedura de exit, 3TS Central European Fund II, cu un capital de 100 de milioane de euro, si recent lansatul 3TS-Cisco Growth Fund.

3TS a intrat pana acum in trei afaceri de pe piata romaneasca: Centrul Medical Unirea, compania de servicii de curatenie Romprest Service si a preluat, impreuna cu alte fonduri, un pachet de actiuni la Gecad.

Anterior, oficialii 3TS anuntasera ca vor sa investeasca pana la 150 de milioane de euro in Romania, respectiv o treime din fondurile disponibile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
investitii,
servicii financiare
/actualitate/afaceri/un-nou-fond-3ts-1045340
1045340
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.