TriGranit vrea sa deschida Polus Constanta peste un an

Postat la 17 septembrie 2009 70 afişări

Dezvoltatorul imobiliar TriGranit si-a propus sa deschida centrul comercial Polus Center Constanta in trimestrul patru al anului viitor, lucrarile de constructie aflandu-se in grafic

Polus Constanta este cel de al doilea proiect local al grupului maghiar TriGranit, dupa Polus Cluj, inaugurat la finalul anului 2007. Ca si centrul comercial din Cluj - Napoca, Polus Constanta a fost vandut intr-o tranzactie de tipul forward - purchase catre fondul de investitii Immoeast, tranzactia fiind estimata la momentul incheierii la 187,5 milioane de euro.

Investitia in Polus Center Constanta va fi de aproximativ 140 de milioane de euro, suprafata inchiriabila a centrului urmand sa fie de circa 50.000 de metri patrati. Principala ancora comerciala urmeaza sa fie un hipermarket Auchan.

In Constanta mai este operabil City Park Mall of Constanta, deschis in mai 2008, si doua centre comerciale de dimensiuni mai reduse, Tomis Mall si TOM. In oras se mai afla in constructie si World Trade Center, un proiect mixt dezvoltat de catre RED Management, care a fost achizitionat de asemenea de catre Immoeast.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/trigranit-vrea-sa-deschida-polus-constanta-peste-un-an-4908328
4908328
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.