Trei oameni noi in echipa GE Money Romania

Postat la 12 februarie 2008 1 afişăre

Filiala autohtona a GE Money, divizie a companiei General Electric, are trei oameni noi: Bogdan Dobre – Senior Manager Consumer Finance; Dan Stefanescu – Head of Project Management Office si Ovidiu Staicu – Financial Planning and Analysis Manager

Ca Senior Manager Consumer Finance, Bogdan Dobre se va ocupa de toate aspectele comerciale ale portofoliului de credite de consum, in atributiile sale fiind incluse Sales Finance, Cards (carduri) si Personal Loans (imprumuturi de nevoi personale).

Anterior, Bogdan a lucrat ca Director General Adjunct pentru CitiFinancial Romania si anterior a ocupat diverse pozitii comerciale si de dezvoltare atat la Citibank cat si la CitiFinancial in Romania si in strainatate. Bogdan a mai lucrat la ING Bank Romania si Banca Tiriac.

Dan Stefanescu a intrat in echipa GE Money in ianuarie anul acesta si va colabora cu echipa de conducere (Senior Management Team) pentru gestionarea portofoliului de proiecte. Inainte de a se alatura GE Money, Dan a gestionat Directia Project Management din Bancpost si anterior a lucrat la Raiffeisen Bank, unde a coordonat proiecte diverse si a creat o structura de portofoliu de proiecte, unica la acel moment in domeniul bancar.

Ovidiu Staicu este noul Financial Planning & Analysis (FP&A) Manager al GE Money. El vine de la GE Money – Leeds, Marea Britanie, unde a ocupat pozitia de Controller. Anterior Ovidiu a lucrat ca Director Financiar (Finance Manager) pentru GE Infrastructure, atat in Marea Britanie, din 2004 in 2007, cat si in Romania la Turbomecanica Combustor Products, din 2002 in 2004. Inainte de a se alatura GE, Ovidiu a ocupat functia de Controller and FP&A Analyst in cadrul Kraft Foods Romania.

GE Money a intrat pe piata din Romania in 2006 prin achizitionarea celor trei companii specializate in servicii finantiare non-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care ofera credite de consum sub numele Estima Finance) si Domenia Credit IFN SA.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/afaceri/trei-oameni-noi-in-echipa-ge-money-romania-2377600
2377600
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.